Preview Mode Links will not work in preview mode

Gott prat

Podcasten med gott prat om kommunikation, utveckling och meningen med livet.

Gott prat, där intressanta personer får prata till punkt.

Av Maria Gustavsson med gäster.

Oct 25, 2017

Välkommen till ett gott prat om att optimera sitt liv och sin hälsa med gästen Rebecca Bergsland och programledare Maria Gustavsson.

---

Gästen Rebecca Bergsland i det tjugosjunde programmet av Gott prat beskriver sig själv som en person som gillar att utvecklas, har lätt för att hålla sig kritisk till olika...


Aug 26, 2017

Välkommen till ett gott prat om att starta och driva en secondhandbutik med gästen Melisa Milak och programledare Maria Gustavsson.

---

Melisa Milak i det tjugosjätte programmet av Gott prat beskriver sig själv som en driven och kreativ tidsoptimist som gillar att göra folk glada.

I programmet pratar vi bland annat...


Jul 31, 2017

Välkommen till ett gott prat om ledarskap och konstnärligt skapande med gästen Bera Nordal och programledare Maria Gustavsson.

--- 

Bera Nordal i det tjugofemte programmet av Gott prat beskriver sig själv som en handlingskraftig och organiserad person som lyssnar på båda sidor innan hon tar beslut. Med inspiration...


Jul 19, 2017

Välkommen till ett gott prat om samarbete för utveckling genom tillgång före ägande med gästen Emma Öhrwall och programledare Maria Gustavsson.

---

Emma Öhrwall i det tjugofjärde programmet av Gott prat beskriver sig själv som en energisk och bestämd humanekolog som vill känna sig levande.

I programmet...


Jun 30, 2017

Välkommen till ett gott prat om forskning kring digitalisering inom högskolan och sjukvården med gästen Tomas Lindroth och programledare Maria Gustavsson.

--- 

Tomas Lindroth i det tjugotredje programmet av Gott prat beskriver sig själv som en nyfiken och klurig person som är social i situationen.

I programmet...